Exclusief en tegen de juiste prijs!

Bij MijnWoonwinkel.nl kun je terecht voor ongewone woonproducten. Exclusief omdat we eigen collectie ontwikkelen en dus niet via de diverse groothandels en agentschappen die Nederland rijk is werken zodat u er zeker van kan zijn dat u iets unieks in uw huis heeft wanneer u bij ons slaagt. Aangezien we een groot deel van onze collectie zelf importeren kunnen we deze ook tegen scherpe prijzen aan u leveren.

Bij ons loop je iedere keer tegen wat anders aan omdat we ons niet vasthouden aan een collectie. We voeren over het algemeen een Chique sfeer met een stoere twist, met diverse soorten hout, warme kleuren en mooie stoffen en dus exclusieve modellen. MijnWoonwinkel.nl werkt ook samen met diverse Oost-Europese partijen die voor ons maatwerk banken en stoelen op korte termijn levert.

Mijn Woonwinkel heeft ook diverse Vintage items in onze collectie. Het beste uit het verleden wordt speciaal geselecteerd voor onze winkel en zal een steeds groter aandeel krijgen in onze winkels. Wij reizen verder en vaker en halen onze producten van over de hele wereld.

Fysiek treft u ons in Amsterdam in de Villa Arena. U kunt zich alvorens uw bezoek aan de winkel vast oriënteren op onze website of na een bezoek in onze winkel hier uw aankoop doen.